Corina Șuteu

Corina Șuteu
Scoala de vara:
Globalizarea culturii

Corina Șuteu este expert și trainer în management cultural, politici culturale europene și cooperare culturală și autor a numeroase studii, articole și o carte pe aceste teme.

Este președinte al Asociației Film ETC. și al Festivalului de film Making Waves de la New York. În 2016 a fost Ministru al Culturii.

Între 2006-2012 a fost director al Institutului Cultural Român din New York. În perioada 1991 – 1993 a fost director al Uniunii Teatrale din România și ulterior director al „Theatrum Mundi”. Între 1995-2001 a fost director al Mastere Specialisee Europeen en Management des entreprises culturelles (Dijon, Franța). A inițiat şi implementat programul de Masterat ECUMEST pentru Europa Centrală şi de Est în 1995 şi a înființat Asociația ECUMEST. A co-inițiat programul Policies for Culture, în colaborare cu European Cultural Foundation, Amsterdam, în 2000. Corina Șuteu a fost președinte al Forumului Rețelelor Europene și membră în comitetul de conducere al IETM – Informal European Theatre Meeting, al ENCATC – European Network of Cultural Administration Training Centers.

Primaria RasnovAsociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society