Concert Mădălina Pavăl Live Orchestra la FFIR15

Concerte

”Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Îmi sună și a clasic, și a tradițional, stilul “fel și fel”. Am cuvinte vechi, le pun în rânduri noi să mă-nvârt printre voi.
Împreună cu 10 prieteni, muzicieni talentați, vibram viu și acustic, de film și de dans, de fugit peste dealuri sau de luat orașul la pas.
Împreună cu Alexei Țurcan - producător și compozitor - am pus bazele unei formule de performance ce se numește Mădălina Pavăl Orchestra. Ne place să credem că am reinventat sonoritățile românești când am îmbinat texturi din lumea clasică (quintet de coarde, harpă, flaut) cu dinamică de dans și forța tribală a bandului de alternativ. Unii i-ar zice world music, pentru noi e un ansamblu care poate doini românește și te poate învârti nebunește. Muzică lumească, sună ca locurile de pe unde ne-am tras seva - bucovinean, moldovean, sud-dunărean și balcanic, așa cum e toată România."

De-abia așteptăm să luăm orașul și cetatea la pas, și pe voi la dans, miercuri, 23 august 2023, de la ora 20:00, în grădina Cetății Râșnov! Accesul copiilor cu vârste până la 12 ani este gratuit.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-ffir-15-concert-madalina-paval

Program:
23 Aug 2023, 20:00 - 21:00 - Cetatea Râșnov
Primaria RasnovAsociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyConsiliul Judetean Brasov Muzeul Ororilor Comunismului in Romania Centrul National al Cinematografiei friedrich naumann foundation
Banca Comerciala Romana MedLife Banca Transilvania
Tech Talent Arnia SkyConsult Zeren MET Energy IDS Consulting Dexion Vatra Barsei ENAYATI Purcari Domeniile Cuza Zizin Brainia Berea TNR Mar de Bran Bio Catina Energyne Ginul Pusca LupiF64 ACSB Grin System Plus Kooperativa 2.0 Das Fort Boutique