Grand Hostel Timișoara

Teatru

Vineri, 19 august, de la ora 18:00, Auăleu vă așteaptă la GRAND HOSTEL TIMIȘOARA în Bastionul Artistilor / Țesătorilor din Brașov!

Suntem în 2023. Timișoara e capitala culturală europeană și Grand Hostel e locul unde trag turiști din toată lumea. 

Christine Cizmaș e patroana / recepționera hostel-ului. Ea va sta pe scenă mereu, la o masă, pe un fotoliu, în picioare. Amfitrioana atentă, va oferi turiștilor câte un păhărel dintr-un imens bidon care, de obicei, găzduiește apă. La Grand Hostel Timișoara, apa e țuică.

Turiștii vin, gustă, se cazează, apoi pleacă în oraș. De unde revin cu impresii, emoții, dezamăgiri, iubiri. Se cuplează, se despart, se îmbată, se pierd, se (re)găsesc

Se vorbește și se râde în n-șpe mii de limbi. Inclusiv română. Cu și fără accent. Când vine vorba de cel moldovenesc, s-ar putea să lăcrimați. Pentru că în spatele / miezul comediei sunt viețile noastre. De azi, de acum. Din Timișoara, din Brașov, din toata România și o anumită bucată a Europei. 

E atât de multă Timișoara în Grand Hostel Timișoara că spectacolul ăsta o să rupă oriunde se va juca. Chiar dacă nu prinzi toate poantele, chiar dacă nu știi numele străzilor, chiar daca nu știi unde e "Mâini murdare". Pentru că e lumea unei imense disperări, a unei formidabile tristeți, a unei atroce iubiri.

Bilete: 40 RON

GRAND HOSTEL TIMIȘOARA

Text & Înscenare: Ovidiu Mihăiță

Actorie: Christine Cizmaș, Ionuț Marian Pîrvulescu, Jasmina Mitrici, Ioan Codrea, Anastasia Miulescu, Armand Iftode 

Data premierei: Aprilie 2022

O producție Auăleu Timișoara

Program:
19 Aug 2022, 18:00 - 20:00 - Bastionul Țesătorilor / Artiștilor din Brașov
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyAsociatia Rosenau Turism Consiliul Judetean Brasov Centrul National al Cinematografiei friedrich naumann foundation Ambasada Spaniei in Romania Universitatea de Vest Timisoara
Banca Comerciala Romana Banca Transilvania Medlife Fundatia Eta2U