Concert URMA Just Strings / Dan Byron & Doru Trăscău Acustic Live Duo

Concerte

Seara de 25 august va fi o seară specială in memoriam Ivan Patzaichin, un prieten al Festivalului de Film și Istorii de la Râșnov. O să-l celebrăm pe Ivan prin 2 concerte în Grădina Cetății Râșnov: URMA Just Strings și Dan Byron & Doru Trăscău Acustic Live Duo. Vă așteptăm de la ora 20:30 să ne amintim cu drag de Ivan prin muzica bună pe care și el o iubea.

Dan Byron, liderul și vocalistul trupei byron, a lansat alături de aceștia până acum 7 albume de studio si 3 DVD-uri live: „Acoustic Drama”, „Live Underground” (filmat în Salina Turda) și „Electric Marching Band”, în care cântă alături de Fanfara Garnizoanei Bistrița și un cor de elevi.

Doru Trăscău a început să cânte la chitară pe când avea 17 ani și de atunci nu s-a mai oprit. În 2000, a apărut pe lume trupa în care a debutat: AB4. Din 2008, Doru a început un nou proiect, The Mono Jacks, trupă care a devenit o referință a scenei românești de indie-rock. Cu 3 albume de studio lansate, The Mono Jacks au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative.

URMA Just Strings este o abordare complet acustică a repertoriului URMA, oferită de Mani Gutău, alături de Oigăn și Anatol Cazanoi, si propune ascultătorilor un nou concept de reprezentație live, în format 360, folosind sisteme speciale de amplificare individuală de înaltă fidelitate.

URMA a semnat până în prezent 4 albume de studio, „Nomad Rhymes” (2003), „Anger is a Gift” (2005), „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), a semnat apariţii live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie si a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, un concert marca MTV Unplugged, alături de orchestra simfonica dirijată de Simona Strungaru, la Cinema Patria.

Bilete: www.eventbook.ro

Program:
25 Aug 2022, 20:30 - 23:00 - Cetatea Râșnov
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyAsociatia Rosenau Turism Consiliul Judetean Brasov Centrul National al Cinematografiei friedrich naumann foundation Ambasada Spaniei in Romania Universitatea de Vest Timisoara
Banca Comerciala Romana Banca Transilvania Medlife Fundatia Eta2U