Concert Dora Gaitanovici

Concerte

Dora Gaitanovici este una dintre surprizele muzicale ale acestui an, ajungând în atenția publicului după participarea la Eurovision. Bineînțeles, nu putea lipsi din line-up-ul FFIR din acest an, așa că o să o ascultăm pe Dora și trupa ei, miercuri, 24 august, de la ora 20:00 în Grădina Cetății Râșnov!

Proiectul Dora Gaitanovici este un produs muzical original și îndrăzneț. Cu toate că l-am putea integra în zona alternative-progressive, influențele “de tot felul” îl fac greu de încadrat, cu exactitate, în tipare. Dora Gaitanovici, singer-songwriter, compune și produce tot ceea ce cântă alături de băieți. Dani, Dante, Denis, Dimitrie și Codruț își aduc, și ei, contribuția creativă și așa ia niștere dinamica pieselor. Proiectul s-a format de la sine. Faptul că toți cei 6 artiști au stiluri și gusturi muzicale diferite, promite să continue să surprindă. Visul lor este să inoveze și să creeze ceva atemporal.

Accesul gratuit în limita locurilor disponibile!

Program:
24 Aug 2022, 20:00 - 21:10 - Cetatea Râșnov
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyAsociatia Rosenau Turism Consiliul Judetean Brasov Centrul National al Cinematografiei friedrich naumann foundation Ambasada Spaniei in Romania Universitatea de Vest Timisoara
Banca Comerciala Romana Banca Transilvania Medlife Fundatia Eta2U