Concert Orkid

Concerte

Componență: Vlad Ilicevici (chitare, synth-uri, voce, concept), Radu Pop (tobe, art direction), George Frătica (bass)

Orkid se auto-defineste ca un trio de shoegazeri (sub-specie de indie rockeri) nervoși din București, cântând post-traumatic blues. Cu propriile lor cuvinte „pentru noi sunt definitorii afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre“.

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar la muzică academică, Orkid și-au lansat primul album, „Standing Still in the Dark“, în octombrie 2016. Acesta a fost urmat de single-ul „Beasts Apart“, în decembrie 2017, și de EP-ul „Suruaika“ (coloana sonoră a scurt-metrajului de animație omonim) în aprilie 2018. Cel mai recent single, „Daily Extinction“ (producător Adi Despot - VdV Music Studio), a fost lansat în noiembrie 2018 și promovat prin intermediul mini-turneului „The Extinction Trip“.

Pentru că cei doi fondatori ai grupului vin din zona producțiilor vizuale (Vlad este de formație scenarist și regizor de film, iar Radu animator și artist graphic), Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Acces pe bază de bilet la locație și pe eventbook.ro

Program:
24 Iul 2019, 20:00 - 21:10 - Cetatea Râșnov
Primaria Rasnov Asociatia Rasnov Society Asociatia Mioritics Consiliul Judetean Barsov Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation NATO - 70 de ani
GMF Banca Comerciala Romana Eta2U
Banca Transilvania CEC Trencadis