Concert Robin and the Backstabbers la FFIR15

Concerte

”Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept „pop melodramatic”. Nu au ajuns o trupă de cover-uri după albumul Graceland al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. De la concertele lor nu pleacă nimeni supărat.”

Fără să ne abatem de la regulă, nici de la Râșnov nu veți pleca supărați, căci ce-ți poți dori mai mult pentru o duminică de august, decât să fii la un concert RATB în grădina Cetății Râșnov, alături de gașca ta de prieteni?

Duminică, 20 august 2023, de la ora 20:00, în grădina Cetății Râșnov! Accesul copiilor cu vârste până la 12 ani este gratuit.

Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-ffir-15-concert-robin-and-the-backstabbers

Program:
20 Aug 2023, 20:00 - 21:10 - Cetatea Râșnov
Primaria RasnovAsociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyConsiliul Judetean Brasov Muzeul Ororilor Comunismului in Romania Centrul National al Cinematografiei friedrich naumann foundation
Banca Comerciala Romana MedLife Banca Transilvania
Tech Talent Arnia SkyConsult Zeren MET Energy IDS Consulting Dexion Vatra Barsei ENAYATI Purcari Domeniile Cuza Zizin Brainia Berea TNR Mar de Bran Bio Catina Energyne Ginul Pusca LupiF64 ACSB Grin System Plus Kooperativa 2.0 Das Fort Boutique