ArGenTango

Concerte

Analia Selis (voce)
Mariano Castro (pian)
Omar Massa (bandoneon)
Răzvan Suma (violoncel)
Rafael Butaru (vioară)

Ideea acestui nou proiect al ansamblului ArgEnTango s-a născut anul trecut în timpul turneului national "Piazzolla, o poveste autentica", pe de o parte dintr-o dorinţă a ansamblului de a continua drumul împreună, iar pe de altă parte din dorinţa de a aduce tangoul în locuri neobişnuite şi, de ce nu, de a promova și cetăţile fortificate din România, un tezaur cultural şi turistic prea puţin cunoscut.

Concertele au în centru aceeaşi puternică tripletă argentiniană, formată din Analia Selis (voce), Mariano Castro (pian) și Omar Massa (bandoneon), cărora li se alătură doi muzicieni români de imensă valoare, Răzvan Suma (violoncel) și Rafael Butaru (vioară). În repertoriul proiectului "ArgEnTango tradițional" se găsesc tangouri extrem de cunoscute, precum "Por una cabeza" melodie devenită celebră în toată lumea, dar şi câteva tangouri româneşti.

 În primăvara anului 2016, Argentango s-a lansat ca un proiect unic în România şi a umplut sălile în toate concertele prezentate până la acest moment. Cvintetul româno-argentinian are acum în spate experiența a zeci de concerte împreună.

Proiect cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov

Program:
29 Iul 2017, 20:00 - 21:00 - Cetatea Râșnov
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics
German Marshall Fund Ministerul Culturii si Identitatii Nationale Banca Comerciala Romana Consiliul Judetean Brasov Banca Transilvania Centrul National al Cinematografiei Fribourg Capital Romanian Business Consult Țuca Zb BCR Asigurari de viata Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Rom Arnia Brinel Sensiblu Pricewaterhouse Coopers MullenLowe Romania Golin Gaurean si AsociatiiJidvei Autonom Zizin