Antonio Momoc

Antonio Momoc este specialist în comunicare și PR, decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Este conferențiar univ. dr. la Departamentul Antropologie culturală și Comunicare. Este consultant în managementul reputaţiei și trainer de public speaking pentru clienţi comerciali și politici. Predă cursuri de „Fundamente ale Științelor Sociale”, „Comunicare online”, „Comunicare politică”, „Marketing politic”, „Publicitate electorală” și „Publicitate și promovarea vânzărilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Fac. de Științe Politice și Fac. de Administrație și Afaceri din Universitatea din București. 

Distins cu premiul Profesor Bologna 2017 al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Antonio Momoc este doctor în sociologie (Fac. de Sociologie), este licențiat în științe politice (Facultatea de Științe Politice), în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Științele Comunicării), un master în comunicare (FJSC) și un master în științe politice (SNSPA, 2005).

Este autorul cărților Comunicarea 2.0. New media, participare și populism, Ed. Adenium, 2014 și Capcanele politice ale sociologiei interbelice, Școala gustiană între carlism și legionarism, Ed. Curtea Veche, 2012. Este coordonatorul volumelor Activiștii mărunți, Curtea Veche, 2007, Bișnițari, descurcăreți, supraviețuitori, Curtea veche, 2013, România protestelor. 2017. Piața Victoriei vs. Cotroceni, Meridiane Publishing, 2019.

Primaria RasnovAsociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyConsiliul Judetean Brasov Muzeul Ororilor Comunismului in Romania Centrul National al Cinematografiei friedrich naumann foundation
Banca Comerciala Romana MedLife Banca Transilvania
Tech Talent Arnia SkyConsult Zeren MET Energy IDS Consulting Dexion Vatra Barsei ENAYATI Purcari Domeniile Cuza Zizin Brainia Berea TNR Mar de Bran Bio Catina Energyne Ginul Pusca LupiF64 ACSB Grin System Plus Kooperativa 2.0 Das Fort Boutique