Om la lună și Alexu and The Voices Inside

Concerts

Seara de vineri va fi dedicată unui concert dublu: om la lună, alături de Alexu and The Voices Inside. Fuziunea a două proiecte muzicale ce se aseamănă prin intensitatea stărilor și sentimentelor transmise, dar și prin modul direct și totodată intim cu care acestea ajung la cei ce ascultă.

om la lună, este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de  neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință. A apărut în 2018, ca proiectul de poezie cântată a lui Doru Pușcașu, ca mai apoi, cu fiecare concert, să ajungă ceea ce este astăzi.

Alexu and The Voices Inside, a pornit din dorința de a încuraja oamenii să își asculte mai des vocea interioară. Voce care îi îndeamnă să își urmeze visurile. În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, iar mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create și beat-urile simple de chitară.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, atât pentru cei cu rezervare, cât și pentru cei fără, cei dintâi având însă prioritate. Locurile vor fi mai puține decât în anii precedenți, astfel că, pentru cei care doresc să fie siguri că odată ajunși în cetate, vor avea loc la concert, acum puteți face o rezervare pe www.facebook.com/filmsiistoriirasnov/, atât direct din eveniment, cât și printr-un mesaj pe pagină, în care vă trebui să menționați numele, evenimentul/evenimentelor la care doriți să luați parte și numărul de persoane.

Schedule:
28 Aug 2020, 20:00 - 21:30 - Rasnov Citadel
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society German Marshall Fund Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation for Freedom Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Rom Ambasada Olandei
ETA2U