Mircea Rusu Band

Concerts

Este un super-grup alcătuit din instrumentiști consacrați si cunoscuți în lumea muzicală autohtonă care s-au strâns în jurul compozitorului si poetului Mircea Rusu. În aceasta componență sunt prezenți: Teo Boar: chitară, voce si Vlady Cnejevici: claviaturi, voce.

Repertoriul trupei cuprinde piese cunoscute cum ar fi: “Hai baieți să bem o bere”, “Omu’ bun și pomu’ copt”, “Verde-nrourat”, “Iarba verde de acasă”, “Câmpuri aurii”, precum și o multime de cantece noi.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, atât pentru cei cu rezervare, cât și pentru cei fără, cei dintâi având însă prioritate. Locurile vor fi mai puține decât în anii precedenți, astfel că, pentru cei care doresc să fie siguri că odată ajunși în cetate, vor avea loc la concert, acum puteți face o rezervare pe www.facebook.com/filmsiistoriirasnov/, atât direct din eveniment, cât și printr-un mesaj pe pagină, în care vă trebui să menționați numele, evenimentul/evenimentelor la care doriți să luați parte și numărul de persoane.

Schedule:
24 Aug 2020, 20:00 - 21:00 - Rasnov Citadel
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society German Marshall Fund Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation for Freedom Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Rom Ambasada Olandei
ETA2U