Mircea Baniciu Band

Concerts

Mircea Baniciu impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar (membri ai trupelor: Pasarea Colibri, Pacifica si Mircea Rusu Band), formeaza trupa Mircea Baniciu & Band s au mai fost la Rasnov pentru un concert memorabil in 2013. In aceasta formula se reintorc acum si interpreteaza cele mai de succes cantece cum ar fi: Andri Popa, Esarfa in dar, Tristeti provinciale, Vara la tara, Intelegere, Vremuri, Cantecul ceasornicarului si multe altele!

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timisoara) este un cântăret si chitarist român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor '70 când a devenit solist vocal al formatiei rock Phoenix. După fuga colegilor săi din tară în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piată un EP si 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittis, Mircea Vintilă si Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piată 5 albume si un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăseste din nou Phoenix pentru a-si continua cariera solo impreuna cu Vlady Cnejevici si Teo Boar.

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, atât pentru cei cu rezervare, cât și pentru cei fără, cei dintâi având însă prioritate. Locurile vor fi mai puține decât în anii precedenți, astfel că, pentru cei care doresc să fie siguri că odată ajunși în cetate, vor avea loc la concert, acum puteți face o rezervare pe www.facebook.com/filmsiistoriirasnov/, atât direct din eveniment, cât și printr-un mesaj pe pagină, în care vă trebui să menționați numele, evenimentul/evenimentelor la care doriți să luați parte și numărul de persoane.

Schedule:
23 Aug 2020, 20:00 - 21:00 - Rasnov Citadel
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society German Marshall Fund Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation for Freedom Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Rom Ambasada Olandei
ETA2U