Cvintetul ACADEMIC

Concerts

Cvintetul ACADEMIC a susținut numeroase recitaluri, repertoriul formației cuprinzând lucrări ce aparțin tuturor stilurilor și tuturor epocilor de creație. Muzicienii ce compun această formație camerală prezintă publicului un repertoriu bine ales și interpretat într-o manieră personală, bazată pe măiestrie artistică de înalt nivel. Toate aceste calități au contribuit la  afirmarea acestui ansamblu, făcând ca, în scurt timp, să devină cunoscut și apreciat. Adăugarea instrumentelor de percuție a dus la îmbogățirea coloristicii timbrale și a unui suflu nou în dinamica formației.

Are în componența sa, pentru acest eveniment, următorii artiști: Iulian Rusu, Emil Lancea, Marius Oprea, Ionel Pîrlea și Ovidiu Nauncef (percuție).

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, atât pentru cei cu rezervare, cât și pentru cei fără, cei dintâi având însă prioritate. Locurile vor fi mai puține decât în anii precedenți, astfel că, pentru cei care doresc să fie siguri că odată ajunși în cetate, vor avea loc la concert, acum puteți face o rezervare pe www.facebook.com/filmsiistoriirasnov/, atât direct din eveniment, cât și printr-un mesaj pe pagină, în care vă trebui să menționați numele, evenimentul/evenimentelor la care doriți să luați parte și numărul de persoane.

Schedule:
27 Aug 2020, 20:00 - 21:10 - Rasnov Citadel
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society German Marshall Fund Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation for Freedom Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Rom Ambasada Olandei
ETA2U