Ana Coman

Concerts

Ana Coman a început să cânte datorită rubricii radio, ”Ana are cântec”, de la Radio Guerrilla, care a prins notorietate de-a lungul timpului.

Împreună cu Dan Minel Stoica (Jurjak / NoruNegru / Tourette Roulette) și Daniel Olteanu (Jurjak / El Negro), au închegat un proiect serios. Au urmat mai multe lansări de single-uri și concerte la Expirat, Control și la festivalurile Femei pe Mătăsari, Rocanotherworld, Electric Castle și Focus în The Park.

În martie 2020, Ana, alături de trupa ei, a lansat albumul de debut „9 Missed Calls”, o împletire melodramatică a zece momente distincte, aduse laolaltă de numitorul lor comun: căutarea fericirii. Materialul pune vulnerabilitățile pe masă, fără nicio frică. Ridică în slăvi nopțile albe, dă cu rațiunea de pământ și recunoaște că, uneori, poate fi prea mult. „9 Missed Calls” îți intră în căști și te întreabă „Tu Ce Ai Simțit Azi?”

Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile, atât pentru cei cu rezervare, cât și pentru cei fără, cei dintâi având însă prioritate. Locurile vor fi mai puține decât în anii precedenți, astfel că, pentru cei care doresc să fie siguri că odată ajunși în cetate, vor avea loc la concert, acum puteți face o rezervare pe www.facebook.com/filmsiistoriirasnov/, atât direct din eveniment, cât și printr-un mesaj pe pagină, în care vă trebui să menționați numele, evenimentul/evenimentelor la care doriți să luați parte și numărul de persoane.

Schedule:
26 Aug 2020, 20:00 - 21:10 - Rasnov Citadel
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society German Marshall Fund Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation for Freedom Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Rom Ambasada Olandei
ETA2U