Concert EYEDROPS

Concerte

EYEDROPS și-a început povestea în 2012, cu piese în limba Engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, trupa și-a consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativ, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau "Mai Stai".

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Pe 24 aprilie 2017, EYEDROPS au lansat primul lor album, intitulat „PREZENT”. Despre el, baieii spun: „Prezent reprezint o destinaie i un început de drum. Este rezultatul tuturor întâlnirilor i rtcirilor, reuitelor i greelilor noastre. El aparine în egal msur tuturor celor pe care i-am bucurat sau deranjat, tuturor celor care ne-au artat calea, prin puterea exemplului sau opoziie, prin critici sau sprijin necondiionat.”

Imedait dup lansarea primului album, rupa a lansat un nou concept de concert: Silent Concert – o premier total, un concept ce presupune un alt mod de a asimila experiena live i de a relaiona cu publicul. Cu aceast ocazie, în noiembrie 2017, formaia Eyedrops a susinut un discurs în cadrul TEDx Sibiu, prezentându-i astfel noul concept.

În 2019, trupa EYEDROPS a anunat începerea celui de-al doilea album - Albumul Fr Sfârit - care va fi un lung ir de piese lansate pe msur ce sunt compuse, i care se va întinde pe întreaga existren a trupei.

Bicicleta, Ca S Zburm, Departe Deja, Prezent, Ecou, Hei

Facebook: www.facebook.com/EyedropsBand/
Site: www.eyedrops.ro/
YouTube: www.youtube.com/user/eyedropsband
Bandcamp: https://eyedropsband.bandcamp.com/

Acces gratuit în limita locurilor disponibile.

Program:
25 Aug 2021, 20:00 - 21:00 - Cetatea Rasnov
Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov SocietyGerman Marshall Fund Uniunea Europeana Consiliul Judetean Brasov Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation Ambasada Spaniei
Fundatia ETA2U Banca Comerciala Romana Banca Transilvania Medlife
Horvath Arnia Fan Curier PWC Fundatia Sturdza Smartree Enayati Purcari Zizin Brainia Nespresso System Plus Mar de Bran Berea TNR ACSB Wanderlust Tour