concert : Via de Vie Acustic

Concerte

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Via de Vie stranse in decursul celor 21 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.

Adrian Despot despre proiectul Acustic: “Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantez intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. Am scazut volumul si am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grija si abnegatie, albumul Acustic. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens. In calatoria noastra am avut onoarea sa fim insotiti de niste muzicieni extraordinari. Mandela Gajol si Mihai Ardelean

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca “Basul si cu toba mare” poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing? Sau ca binecunoscuta parodie “Vinolamine” este reinventata acum intr-o varianta atat de inedita? Si cine s-ar fi gandit ca piesa “Varza” poate crea o cu totul alta senzatie cand o asculti?

Dupa lansarea noului album, ªase (+) in toamna 2016, repertoriul acustic Viþa de Vie s-a îmbogaþit cu noi piese, deja foarte bine cunoscute de catre public: Luna ºi Noi, Pe Plaja În Vamã la 5.

Vita de Vie Acustic inseamna:
* Adrian Despot, Sorin Tanase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Mandela Cajol

In mod exceptional, la Rasnov, cu ocazia celui de al 10-lea Festivalul de Film şi Istorii Râşnov, Vita de Vie va canta alaturi de violoncelistul Razvan Suma, unul dintre primii muzicieni romani care a interpretat, in cadrul turneului "Va place BACH?", integrala suitelor pentru violoncel ale lui Bach.

Biletele, in valoare de 10 RON, se pot achizitiona la locul & data faptei si online, de pe Eventbook.

Fondurile obtinute in urma vanzarii biletelor vor fi donate HOSPICE Casa Sperantei pentru ca fundatia sa isi poata continua misiunea inceputa in urma cu 26 de ani si sa poata oferi in continuare ingrijire paliativa gratuita pentru un numãr cat mai mare de pacienti.

Program:
28 Iul 2018, 20:00 - 21:30 - Cetatea Rasnov
Primaria Rasnov Asociatia Rasnov Society Asociatia Mioritics Consiliul Judetean Brasov German Marshall Fund CNC UCIMR
Banca Comerciala Romana
Fundatia Eta2U Banca Transilvania