Richard Jewell

2019, USA, 2h 11min
Richard Jewell
Schedule:
26 Jul 2020, 21:00 - Unirii Square (Rasnov)
Language: English
Subtitle: Romanian
Director: Clint Eastwood
IMDB Rating: Richard Jewell (2019) on IMDb

Bazat pe evenimente adevărate, filmul este o poveste a ceea ce se întâmplă când ceea ce este raportat ca fapt ascunde adevărul.

„Există o bombă în Centennial Park. Ai treizeci de minute." Lumea află pentru prima dată de Richard Jewell ca agent de securitate care raportează că a găsit dispozitivul la atentatul din Atlanta din 1996, devenind un erou ale cărui acțiuni rapide salvează nenumărate vieți. Dar în câteva zile, el devine suspectul numărul unu al FBI, dezamăgirea presei și a publicui. Ajungând la Watson Bryant, un avocat independent, anti-sistem, Jewell își declară nevinovăția. Dar Bryant constată că este peste puterile sale luptând cu puterile combinate ale FBI, GBI și APD pentru a clarifica cazul clientului său, ținându-l departe în acelasi timp pe Richard de persoanele care încearcă să-l distrugă.

Primaria Rasnov Asociatia Mioritics Asociatia Rasnov Society German Marshall Fund Centrul National al Cinematografiei Friedrich Naumann Foundation for Freedom Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din Romnia Ambasada Olandei
ETA2U